VANDERLEE Zorg & Beheer

levert maatwerk voor iedere klant! Wij bieden zorg & service zoals u die van vroeger gewend bent.

Afspraak = afspraak.

Contact ons voor een vrijblijvende afspraak bij u of bij ons op kantoor. De koffie staat klaar!!

Over VANDERLEE Zorg & Beheer

VANDERLEE Zorg & Beheer is een kleinschalige, klantgerichte, organisatie die alle aspecten rondom “comfortabel wonen” met of zonder zorg, samen met de opdrachtgever in kaart brengt, organiseert en uit handen neemt. Wij zijn bekend met de regio De Kempen. Ruim 22 jaar actief in de vastgoedmarkt en in die periode alle aanbieders van vastgoed, projectontwikkelaars en contacten bij de gemeenten leren kennen.


Werkwijze

 

Inventarisatie

Inventarisatie van uw wensen. Hiervoor gebruiken wij een uitvoerige vragenlijst om een duidelijk beeld te krijgen in welke richting gezocht moet worden wat betreft wonen en zorg.

Financiën

Kijken met een financieel expert naar de fiscale, juridische en financiële aspecten in het geval bij de verkoop van de woning. Uiteraard is deze stap alleen maar bedoeld om het toekomstbeeld zo helder mogelijk te krijgen en beslist de klant of deze stap noodzakelijk is.

Verkoop en aankoop

Samen met de klant de verkoop van de huidige woning volgen en zoeken naar een nieuwe woonomgeving die past bij de lijst van eisen en wensen. Deze zoektocht kan bestaan uit het informeren van nieuwe ontwikkelingen t/m bezoeken van interessante projecten.

Verhuizen

Samen met de klant afspraken plannen voor het verlaten van de huidige woning en de intrek in de nieuwe woning.

Nieuwe woning

Wonen in de nieuwe omgeving

VANDERLEE Zorg & Beheer
Loe van der Lee


Postelweg 19 | 5531 MV Bladel
T. 0497-380114  | M. 06 53186635

Disclaimer
Privacyverklaring


© 2019 VANDERLEE Zorg en Beheer b.v.